Acte de presentació de l'Assemblea General Ordinària del Cors de Clavé a Sant Julià de Vilatorta

Dissabte, 28 de febrer de 2015 de 12.30 h a 13.30 h

En motiu dels 425 anys de les Caramelles del Roser, la Federació de Cors de Clavé convoca la Assemblea General a Sant Julià de Vilatorta amb un programa d'actes oberts a les entitats del poble i al públic en general. A 2/4 d'1 del migdia. es farà la presentació dels Goigs del Roser, de Sant Julià de Vilatorta, a càrrec de Santi Riera, President de les Caramelles del Roser.  Seguidament hi haurà la presentació de Caramelles 2.0 a càrrec de Martí Ferrer, President del Moviment Coral Català i clourà l'acte la presentació del Goigs dels Ous a càrrec de Germinal Monge, President de la Federació de Cors de Clavé de Catalunya Nord.

Coincidint amb l’Assemblea General Ordinària, celebrada a Sant Julià de Vilatorta en motiu del 425è aniversari de la tradició de cantar els Goigs del Roser, la tradició caramellaire viva documentada des de més antic de Catalunya, la Federació de Cors de Clavé organitza tota una jornada de formació, debat i convivència per als delegats de les seves corals.
El programa s’ha preparat pensant amb les necessitats formatives i preocupacions que les novetats legislatives han creat entre els seus associats, però també amb l’objectiu de presentar les novetats i activitats que la Federació de Cors de Clavé ofereix aquest any. Així mateix serà un bon moment per gaudir de música en directe i conferències, un bon moment per compartir projectes, preocupacions i il·lusions individuals i col·lectives.
Es presenta, per tant, una proposta molt interessant que ha de ser útil per el progrés de les entitats a nivell administratiu i de gestió com artístic i musical.


Saló Catalunya

Carrer del Compositor Ramon Victori, 4 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 812 21 79
Adreça electrònica: sjv.pij@vilatorta.cat
Adreça electrònica: sjv.ajuntament@vilatorta.cat
Lloc web: www.vilatorta.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 24.02.2015 | 08:49