2a edició de la Tupiporkada Jove

Divendres, 10 de juliol de 2015 de 16.53 h a 21.00 h

El divendres 10 de juliol a les 5 de la tarda tindrà lloc la segona edició de la Tupiporkada Jove per als nois i noies de 13 a 17 anys! Aquest any caldrà inscriure's per equips del 6 al 8 de juliol i pagar un import de 2 euros. 

La Tupiporkada va sorgir arrel de les propostes i demandes dels joves del Punt Jove Tortí. Aquesta activitat s'ha dinamitzat i organitzat de forma conjunta amb una comissió de joves que s'han implicat des de l'inici. Així doncs, el resultat és una gimcana de fang que es realitzarà a un camp proper al pavelló esportiu municipal (curs d'obstacles, estirar corda, joc del mocador amb variants, etc.), i també partit de futbol, joc dels punxats, i molt més!

Els joves participants podran realitzar les diferents proves i recorreguts per equips, gaudint d'una tarda esportiva i lúdica.

PARTICIPANTS: hi poden participar a la gimcana tots els nois i noies de 13 a 17 anys

HORA d'INICI: a les 5h de la tarda i el punt de trobada serà al camp just al cosat del parc de l'Albareda.

INSCRIPCIONS: per equips de 6 a 8 persones del 6 al 8 de juliol el matí a l'ajuntament i caldrà portar l'autorització dels pares i pagar 2 euros!

*IMPORTANT: els menors d'edat caldrà que portin una autorització dels pares per tal de poder participar a l'activitat. Trobareu el document adjunt 

aquí a la web o bé, podeu recollir-lo a l'ajuntament o Punt Jove Tortí.

Recordar també que cal portar roba còmode i vella, i sobretot, anar ben calçat amb bambes!

Des del punt jove tortí, volem felicitar als joves que han proposat, coordinat i organitzat aquesta activitat! És molt important comptar amb el vostresuport i participació!

A tots els joves de Sant Julià: Us esperem divendres a la tarda abans de les 5h al pavelló per gaudir de la tupiporkada! 

Esteu preparats per passar una tarda fangosa?

 

Darrera actualització: 09.07.2015 | 13:02