Tarda de cinema: Pinotxo i el seu amic Coco

Diumenge, 21 de febrer de 2016 de 17.30 h a 19.00 h

La sessió serà el diumenge 21 de febrer i començarà a l2/4 de 6 de la tarda al Saló Catalunya.

Arribem a la tercera sessió de les tardes de cinema al Saló Catalunya. Aquest diumenge es projectarà la pel·lícula Pinotxo i el seu amic Coco. Aquesta no és la pel·licula que forma part dels clàssics de Disney, és una versió moderna que combina personatges d'animació amb personatges interpretats per actors de carn i ossos.

La sessió començarà com és habitual a dos quarts de sis de la tarda, i amb l'entrada hi anirà inclòs una bossa de crispetes.

Recordeu que tothom qui va fer de patge durant la cavalcada de reis, o va participar al passebre vivent, té un passi gratuït per una de les sessions de les tardes de cinema, si encara no el teniu el podeu passar a recollir qualsevol tarda pel Punt Jove.

 

Sinopsi:

 

Quan el vell fabricant de joguines Gepeto fa un ninot amb un tros de fusta, aquest cobra vida sorprenentment. Li posa el nom de Pinotxo i comença a educar-lo de la millor manera. Però el nen de fusta és capritxós i està ple d'idees desgavellades.

 

https://www.youtube.com/watch?v=BtkklzqypG8

 

La setmana vinent es farà la darrera sessió de les tardes de cinema, amb la projecció de la pel·lícula Atrapa la bandera

Quin cost té:

4€ (inclouen bossa de crispetes)

Saló Catalunya

Carrer del Compositor Ramon Victori, 4 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 812 21 79
Adreça electrònica: sjv.pij@vilatorta.cat
Adreça electrònica: sjv.ajuntament@vilatorta.cat
Lloc web: www.vilatorta.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 18.02.2016 | 12:23