|
 

XXXIV Caminada popular de les Guilleries

Diumenge, 21 de maig de 2017 a les 07:00

La ja tradicional Caminada Popular de les Guilleries, es celebrarà el diumenge 21 de maig.Tindrà un recorregut de 15 quilòmetres, amb sortida i arribada al parc de les Set Fonts, on es faran les inscripcions de 7 a 9 del matí. El preu serà de 6 euros.

Ja fa 34 anys que ininterrompudament la Caminada Popular de les Guilleries ens arriba puntual, just en el moment que la primavera esclata amb tot el seu esplendor. Fa goig caminar pels boscos més propers i ser-ne testimonis del seu prodigi. En aquestes 34 edicions s’han fet més de 550 quilòmetres de caminada i mai s’ha repetit la mateixa. Tot i que hi puguin haver similituds, cada any s’ha fet algun tram inèdit que no ha estat trepitjat per la nostra caminada.

Com cada any, tot el recorregut estarà ben senyalitzat per als participants, es comptará amb controls i abituallaments i la caminada la tancaran un grup de voluntaris. El punt d'arribada es tancarà a les 2 del migdia. Tots els participants seran obsequiats amb el primer tupí de terrissa de la nova col·lecció.


  ITINERARI

Parc de les Set Fonts (sortida)
La Teuleria
La bassa de Puigsec
Coll Llobera
Monestir de Sant Llorenç
Coll Pedrís
L’Espluga
El quintà de Torrents (Ull a la pregunta del concurs de la caminada)
Torrents del Prat (esmorzar)
Romegats
El serrat Rodó
Cànoves
El Perer
Parc de les Set Fonts (arribada)

 

Quant costa?

6€

Última actualització 12.05.2017 | 09:18

Agenda