|
 

Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor

Dijous, 14 de setembre de 2017 a les 11:00

Avui dijous 14 de setembre a les 11 a la plaça de Catalunya tindrem a disposició l'Oficina Mòbil d'Atenció al Consumidor. No oblideu que a aquesta oficina podeu adreçar les queixes o reclamacions que vulgueu interposar a empreses privades que us hagin donat un mal servei, o fer valer els vostres drets de grantia dels productes.

Allà atendran les consultes que hi vulgueu adreçar com a consumidors. Sobre temes de consum, comerç, drets dels conumidors, compra lloguer habitatges, Etiquetatge i garantia de productes, serveis post-venta, assegurances, viatges, etc. Així com també per presentar queixes o reclamacions per serveis no efectuats.
El servei de l'Oficina Provincial d'Informació al Consumidor (OPIC) està destinat als ajuntaments que no disposen de serveis municipals de consum i té com a finalitat bàsica defensar els consumidors i els seus drets. Formen el servei de l'OPIC: la Bústia del Consumidor, amb seu a l'Ajuntament, que recull diàriament les consultes dels ciutadans i l'Oficina Mòbil, formada per vuit unitats mòbils que regularment es desplacen per atendre consultes directament.

Quant costa?

Gratuït

Última actualització 14.09.2017 | 08:39

Agenda