|
 

Diada del voluntariat

Dissabte, 14 d'octubre de 2017 a les 08:30

Acte a fi d'agrair la implicació desinteressada de molts veïns i veïnes del poble en diferents esdeveniments que se celebren durant l'any al municipi. L'activitat està reservada als voluntaris que han treballat durant l'any amb els actes organitzats per l'Ajuntament. No has rebut la carta d'invitació i ets voluntari?

Si és així, posa't en contacte amb les oficines de l'Ajuntament i rebràs la invitació!

Aquest acte consistirà en una caminada d’una hora i mitja pels voltants del municipi i seguidament, es farà un esmorzar popular . La trobada serà el mateix dissabte a 2/4 de 9 del matí a la plaça de l’Ajuntament per iniciar la ruta i sortir en direcció a Torrents per gaudir d’un esmorzar. 

La participació dels voluntaris ens els actes organitzats  a l 'Ajuntament deixa palès que l’esforç i la cohesió dóna molt bons resultats, enforteix el teixit social i ens permet compartir moments inoblidables. 

Des de l'Ajuntament  es vol agrair la seva tasca i animar als voluntaris a seguir col•laborant perquè, any rere any, la seva ajuda esdevingui un referent en la participació activa del poble i en els esdeveniments organitzats des de l’Ajuntament. 

 

Quant costa?

Gratuït

Informació relacionada

Regidories

Voluntariat i Lleure
Última actualització 12.10.2017 | 17:59

Agenda