Cursa/caminada solidària per la llibertat d'expressió i els drets humans

Dissabte, 17 de febrer de 2018 de 11.00 h a 13.00 h

L'Associació esportiva Diedre organitza una cursa oberta a tothom sense limit d’edat ni condició fisica per reivindicar la llibertat d'expressió i els drets humans. Els beneficis d'aquesta cursa aniran integrament a la Caixa de la Solidaritat.

La inscripció no quedarà formalitzada fins que no s’hagi realitzat el pagament. En cap cas es retornaran els diners de les inscripcions ja realitzades. 

Preu d’inscripció:: Adults:10 €. Menors de 10 anys: 5 € 

El pitrall i el xip es podran recollir a partir d’una hora i mitja abans de donar la sortida. 

La sortida es donarà a TEATRE L’ATLÀNTIDA C. Francesc Maria Masferrer,4 de Vic, a les 11 h. del matí. L’arribada serà al mateix lloc. 

El recorregut estarà senyalitzat amb cintes de plàstic i comptarà amb l’assistència d’un servei mèdic, a més de diversos punts de control. Cal dur sempre el dorsal visible, sense doblegar ni retallar. Tots els participants tenen l’obligació de seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització. Tots els participants tenen l’obligació d’assistir i de comunicar al control mes proper qualsevol accident que hagin observat. Els corredors que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho al control més proper al lloc de la retirada. 

Llençar deixalles, fora dels llocs designats després de cada avituallament o en qualsevol punt del recorregut, serà motiu de desqualificació. 

Les condicions meteorològiques no suposaran en cap cas la suspensió de la prova, considerem que poden ser un al·licient i un repte més a superar. 

NO ES PERMET CÓRRER AMB GOS, ja que es passa per cases particulars i zones ramaderes. 

El fet de participar suposa l’acceptació de totes aquestes normes, quedant els imprevistos a criteri de l’organització. 

Amb la col·laboració de: ANC, Òmnium Cultural d'Osona, Ajuntament de Vic i Championchip.

Quin cost té:

Adults:10 €. Menors de 10 anys: 5 €

Darrera actualització: 12.02.2018 | 08:56