Música per la llibertat. Amb la visita de Carles Mundó

Diumenge, 18 de març de 2018 de 12.00 h a 13.30 h

Des de la creació del Comitè de Defensa de la República (CDR) de Sant Julià, i sense interrupció, s'ha organitzat una concentració musical pels presos polítics cada diumenge a les 12 del migdia, amb el nom de "Música per la llibertat". Aquest diumenge hi assistirà Carles Mundó, qui va ser Conseller de Justícia i va passar 33 dies a la presó d'Estremera.

Des del CDR de Sant Julià s'han promogut des del seu inici concentracions musicals de suport als presos polítics i als exiliats, que es realitzen en diferents localitats amb el nom de Música per la Llibertat. Fa algunes setmanes es va convidar a Carles Mundó, que va ser Conseller de Justícia i que va passar 33 dies empresonat a Estemera, a assistir un diumenge a alguna de les actuacions dels diumenges. Aquesta setmana ha confirmat que hi assistirà aquest diumenge 18 de març a les 12 del migdia, a la plaça Catalunya o al Saló Catalunya, segons el temps que faci.

Des del Comitè de Defensa de la República hi ha la voluntat de mantenir aquests actes de suport mentre hi hagi presos polítics o exiliats. Cada setmana es llegeix un manifest diferent. La setmana passada es va aprofitar per recordar i dedicar l'actuació a Santi Riera i Subirats que ens va deixar el mateix diumenge.

Darrera actualització: 15.03.2018 | 13:14