|
 

Notícies

Filtrar resultats

 • Programa Festa Major 2017 20 de juliol de 2017 La Festa Major encara la recta final
  Arriben els actes forts de la Festa Major: l'espectacle Mil Futurs, el sopar popular, el correfoc, la Loca Histeria, Txarango, el concert, Guillem Albà i la Marabunta...
 • 20 de juliol de 2017 Dilluns dia 24 és festa local
  El proper dia  24 de juliol -dilluns de la Festa Major- és festa local.
 • Concert de Txarango 20 de juliol de 2017 Recordeu que per al concert de Txarango els menors de 16 anys han d'entrar acompanyats d'un major d'edat
  Per poder entrar al concert de Sixtus i Txarango, els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un major d'edat. En cas que el major d'edat no siguin el seu pare, mare o tutor legal, s'haurà de portar una declaració de responsabilitat que podeu descarregar en aquesta mateixa notícia.
 • 19 de juliol de 2017 El dilluns 31 de juliol es tanca període de subvencions per les entitats sense ànim de lucre
  L’Ajuntament va aprovar la convocatòria de subvencions per a entitats sense ànim de lucre en l’àmbit de la cultura, educació, esports, joventut i benestar social, per a les activitats de l’any 2016. El termini màxim per fer la sol·licitud és el dia 31 de juliol.
 • Els participants de Sant Julià 18 de juliol de 2017 35 joves de Sant Julià van anar a Aquabrava
  El dijous 13 de juliol es va realitzar la 5a sortida jove mancomunada entre Sant Julià, Calldetenes, Vilanova, Folgueroles i el Bisaura, en la qual hi van participar 125 joves. Aquesta va ser la 3a sortida al parc aquàtic i hi van assistir 35 joves de Sant Julià de Vilatorta, 22 del Camp Tortí.
 • Programa Festa Major 2017 12 de juliol de 2017 Arriba la Festa Major 2017
  Com cada any, arribem a mitjan mes de juliol i comença la Festa Major de Sant Julià de Vilatorta. Aquest any els actes duraran des d'aquest divendres 14 fins el dilluns 24 de juliol. Deu dies plens d'activitats per tots els gustos i edats que no et pots perdre!
 • Baixada de carretons 12 de juliol de 2017 Aquest any no et perdis la baixada de carretons
  Una de les novetats d'aquest any a la Festa Major és la baixada de carretons, organitzada pels Tupinots. Us podeu inscriure al mateix Ajuntament o el mateix dia de l’activitat.
 • Camp Tortí 2017 12 de juliol de 2017 Segona setmana del Camp Tortí
  Després de dues setmanes d’activitat, el Camp Tortí acaba divendres 15 de juliol, amb un acte de cloenda obert al públic a la Sala de Conferències del pavelló. Durant aquesta setmana s’han realitzat les activitats més lúdiques del projecte.
 • 12 de juliol de 2017 Tècnics d'APFutura inicien els treballs per desplegar fibra òptica al municipi
  Com ja anunciàvem anteriorment, l’Ajuntament de Sant Julià va aprovar a APFutura, operador de telecomunicacions que ofereix serveis de fibra òptica, el pla de desplegament de fibra òptica al nostre municipi. La setmana que ve l'empresa iniciarà els treballs de desplegament de fibra òptica pel nucli de Sant Julià. L'Ajuntament fa un avís als propietaris d'edificacions perquè coneguin en quines condicions es farà el desplegament en cas que la seva façana estigui afectada.
 • Eix189 12 de juliol de 2017 Eix189, el primer centre coworking de treball compartit a Sant Julià
  Eix189 és un Coworking situat al polígon industrial La Quintana de Sant Julià de Vilatorta, amb accés directe per la sortida 189 de l'Eix Transversal, que obrirà les seves portes a partir del 15 de setembre.
 • 6 de juliol de 2017 Una ordenança regularà l'horari de tancament dels bars i les terrasses
  El ple de l’Ajuntament del dia 26 de juny va aprovar inicialment una ordenança sobre els horaris de tancament dels establiments de bar i restauració del municipi, amb l’objectiu de conciliar l’activitat amb el descans dels veïns. La norma preveu dos horaris de tancament segons l’època de l’any i les festes extraordinàries.
 • 6 de juliol de 2017 L'Ajuntament vol finalitzar el contracte amb l'empresa constructora dels vestidors de la zona esportiva
  Els nous vestidors de la zona esportiva tenen un cost, segons projecte, de 395.900,51 euros IVA inclòs. Per aquest preu, l’Ajuntament es veié obligat a fer un procediment obert per tal d’adjudicar les obres. El 28 de desembre de 2016 el Ple de l’Ajuntament adjudicà les obres a l’empresa que havia fet la millor oferta, i que incloïa més millores d’obra: Axis Patrimoni SL. El 31 de març de 2017 ja s’advertí al contractista que el ritme d’execució de les obres feia preveure un incompliment del termini.
 • Txarango 6 de juliol de 2017 Exhaurides les entrades anticipades al concert de Txarango
  Les entrades pel concert de Txarango s'han estat venent de forma anticipada a les oficines de l'Ajuntament. A hores d'ara ja es pot preveure que el concert serà d'allò més concorregut ja que les entrades es van exhaurir el dimarts passat dia 4 de juliol. El dia del concert es vendrà un centenar d'entrades a taquilla
 • Cartell de l'Estiu Set Fonts 6 de juliol de 2017 "Cantem Esquirols" omple el Saló Catalunya
  Més de 350 persones participen al Cantem Esquirols, al sò de 25 guitarres. Per causa de la pluja aquest acte, que iniciava el cícle Estiu Set Fonts es va haver de fer al Saló Catalunya, a més a més de les cançons del mític grup osonenc, se'n cantaren altres del Grup de Folk. A la sortida de l'acte, que va durar dues hores, es va oferir un petit refrigeri a tothom.
 • Camp Tortí 2017 28 de juny de 2017 Primera setmana del Camp Tortí
  Aquesta setmana s’està realitzant el 2n projecte municipal adreçat a nois i noies a partir de 13 anys, anomenat Camp Tortí. Aquest projecte, de dues setmanes de durada, compta amb activitats de diferent caire: treball de brigada, treball comunitari i activitats lúdiques.
 • Oriol Riera en un entrenament 27 de juny de 2017 Primera edició de l'Oriol Riera experience a Sant Julià de Vilatorta
  Una vuitantena de nens van gaudir a Sant Julià de Vilatorta d'una experiència amb el futbolista Oriol Riera, una setmana enfocada a entrenaments i accions formatives pels futbolistes d'edats més primerenques.
 • La Flama del Canigó 14 de juny de 2017 Flama del Canigó
  T'agradaria portar la Flama del Canigó? Tens entre 5 i 12 anys? Apuntat't a l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. Tens temps fins el 22 de juny.
 • Sortida al parc aquàtic 13 de juny de 2017 3a sortida jove al parc aquàtic Aquabrava (Roses)
  El dijous 13 de juliol, es realitzarà la 6a sortida jove mancomunada amb municipis d’Osona centre. En aquesta ocasió es farà la 3a sortida jove al parc aquàtic de Roses. Aquestes sortides es realitzen dos cops l’any, al novembre s’organitza una sortida a Port Aventura, i al mes de juliol, al parc aquàtic de Roses.
 • 1936-1939: Uns altres refugiats 12 de juny de 2017 Els refugiats de la Guerra Civil a la nova exposició virtual de la Xarxa d'Arxius Municipals
  En el marc del Dia Internacional dels Arxius, que té lloc el 9 de juny, la Xarxa d'Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona proposa la mostra virtual “1936-1939: Uns altres refugiats", en què es visualitzen 144 documents procedents de 41 arxius d'ajuntaments de municipis menors de 10.000 habitants, gestionats pels arxivers itinerants d'aquesta corporació. L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta hi ha col·laborat amb la cessió de documents.
 • cartell piscines 2017 11 de juny de 2017 Obertura de les piscines el divendres 16 de juny
  Les piscines municipals obriran les seves portes el proper 16 de juny a partir de les 12 hores. Ja pots fer-te el teu abonament a les oficines municipals. Informa't dels documents que has de portar per fer-te l'abonament.
 • Tupiporkada 2017 11 de juny de 2017 Apunt per la Tupiporkada 2017
  El dimecres 19 de juliol a les 5 de la tarda tindrà lloc la 3a edició de la Tupiporkada Jove . Aquest any caldrà inscriure's per equips del 10 al 18 de juliol i pagar un import de 2 euros per persona.
 • 8 de juny de 2017 Convocatòria de beques destinades a activitats d'estiu i de lleure
  Recordeu que l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha obert una convocatòria de beques destinades a activitats de lleure durant l’estiu per a infants d’entre 3 i 16 anys. L'objectiu d'aquestes beques és que cap infant es quedi sense participar en activitats educatives com el Casal municipal d’Estiu, el Campus Tortí, o qualsevol altre campus esportiu o colònies.
 • Inauguració de la 9a Fira del Tupí 29 de maig de 2017 Sant Julià de Vilatorta viu la 9a edició de la Fira del Tupí
  El passat cap de setmana Sant Julià de Vilatorta s’ha convertit, una vegada més, en el bressol de la ceràmica. El bon temps ha acompanyat la 9a edició de la Fira de Ceràmica “El Tupí” que ha ampliat oferta respecte a la passada edició. Pel que fa al programa de les activitats complementàries, l’ampli ventall de possibilitats per escollir, permet a la Fira consolidar-se com una festa pensada perquè el públic familiar en gaudeixi al màxim.
 • La Mercè, guanyadora del Concurs, envoltada dels altres participants i el jurat 28 de maig de 2017 4t. Concurs de Cuina Vilatortina de Cassola: Capipota
  El diumenge 28 de maig, a les 6 de la tarda, es va celebrar el 4rt Concurs de Cuina Vilatortina de cassola. La proposta d’aquest any era el capipota, cassoles que presentaren la Mercè Vilalta, la Mari Rodriguez i l'Anna Maria Ventura a quatre mans amb la Laia Parareda. Enhorabona a la Mercè, que un any més ha estat la guanyadora del concurs. 
 • Guanyador del 1r premi del Concurs de pintura ràpida. Autor: Julio Garcia Iglesias 28 de maig de 2017 Resultats del 26è Concurs de Pintura Ràpida
  El cap de setmana passat, i en el marc de la 9a Fira del Tuipi, va tenir lloc el 26è Concurs de pintura ràpida a Sant Julià de Vilatorta. El concurs va comptar amb la participació de 47 pintors en les diferents categories. Julio Garcia Iglesias va guanyar el primer premi dotat amb 600 € i una nit a l’hotel Mas Albereda.
Última actualització 20.07.2017 | 14:01