Campanya de Nadal de l'Associació de Comerciants de Vilatorta i Vilalleons

Dimecres, 31 de desembre de 2014 a les 13:27

Has vist quants premis reparteix l'associació de Comerciants aquest Nadal? Els comerços estan repartint aquest Nadal més de 3.000 premis directes en butlletes gratis per cada compra. Gaudeix de premis amb descomptes en tots els comerços associats. I si no has tingut sort, és igual: participaràs en el sorteig de 3 magnífics premis el proper 5 de gener. El sorteig es farà al pavelló just abans de l'arribada dels Reis Mags de l'Orient. La campanya va començar el passat 9 de desembre i s'allargarà fins al 3 de gener o fins a la fi de butlletes.

Des de l'Associació volen agrair la col•laboració de les tres escoles del municipi (Col•legi del Roser, Escola Bellpuig i Llar de infants Patuleia) per participar en la iniciativa d'engalanar els comerços per les festes de nadal amb la participació de tots els nens. 

Els comerços associats son els següents: 

Bar Catalunya, Perruqueria Carme, L'Estanc St. Julià, Farmàcia Comas, Elena Sbell, Casa Gallart, Botiga Nova, Bar Joan, Peixateria Ausagel, Pastisseria Crossandra, Veterinari Sant Julià, Assessoria Anfruns, Carnisseria El Rebost, Forn de pa St. Julià, Alimentació Fiter, Instal•lacions Rosell, Bar Núria, Frankfurt St. Julià i L'Engruna.

Darrera actualització: 01.01.2015 | 13:20