Josep M. Membrado guanya amb autoritat el 18è Ral·li Esprint Sant Julià

Dilluns, 23 de febrer de 2015 a les 08:49

Josep M. Membrado i Jordi Vilamala, a bord d’un Ford Fiesta R5 nou de trinca, s’han imposat amb autoritat en la 18a edició del Ral·li Esprint Sant Julià, que s’ha disputat el passat diumenge, 22 de febrer.

Els han acompanyat al podi el tàndem de l’Escuderia Osona Carles Llinàs-Kiko Torra, en segona posició, i Climent Domingo-Joan Venceslao, en tercera. Per veure les fotos del Ral·li Esprint Sant Julià  (tram coll de Mansa / Josep M. Oliver) cliqueu aquí. Per veure les fotos del Ral·li Esprint Sant Julià, l'Enclusa-Romagats (autor: J.M.Oliver) cliqueu aquí i per veure les fotos del Ral·li Esprint Sant Julià 2015 (sortida, parc i podi ) cliqueu aquí 

Dia assolellat però amb força vent, i amb molt gent als trams, ansiosa per seguir una prova que obria la temporada de motor a Catalunya. Hi han participat 51 equips (43 a la velocitat i vuit a la regularitat). Entre aquests, un total de 20 eren de l’Escuderia Osona.

El ral·li constava de 88,4 quilòmetres, dels quals 35,2 eren cronometrats, i dos trams, el coll de Mansa i l’Enclusa-Romagats. Els cotxes havien de fer tres passades a cadascun d’ells.

Membrado ha guanyat tots els trams i ha tancat el ral·li amb un temps final de 21’04”5. El pilot d’Olost, en arribar a la meta, es mostrava exultant amb el seu nou vehicle, que farà servir aquesta temporada: “És un cotxe perfecte. Té una frenada brutal i un pas de corba molt bo. Hem gaudit des del primer minut fins al darrer”.

Darrera actualització: 23.02.2015 | 11:52