Canvi d'ubicació dels contenidors de recollida de roba usada

Dimecres, 3 de febrer de 2016 a les 08:47

Amb la voluntat de col·laborar amb les associacions de la comarca, l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha encomanat el servei de recollida de roba usada a l'Associació Tapís que el gestionarà amb la col·laboració de Càritas Arxiprestal. Els contenidors estaran situats al pàrquing del Perer, al pàquing situat a l'avinguda J. Balmes (entre els carrers de l'Albereda i Marquesos de Vilallonga) i al carrer Sant Ponç.

L’Associació Tapís és una entitat sense ànim de lucre, creada l’any 1985 amb la finalitat de poder donar resposta a les necessitats d’alguns joves en condicions de risc psicosocial. Actualment l’entitat treballa per tal de donar resposta a les dificultats derivades de l’exclusió sociolaboral que afecten a molts ciutadans i ciutadanes de Vic i de la comarca d’Osona.

 La roba usada que encara estigui en bon estat es pot aprofitar com a roba de 2a mà o bé se’n poden fer draps per la indústria. A partir d'ara a Sant Julià de Vilatorta l’associació TAPIS i CARITAS Arxiprestal, a través del seu projecte EL FIL, es dedica a gestionar roba usada. És una empresa d'inserció que té com a finalitat la inserció sociolaboral de persones amb risc d'exclusió. EL FIL es dedica a recollir i triar la roba que li arriba, i una part la posa a la venda a la botiga EL FIL de la plaça dels Màrtirs.

Darrera actualització: 04.02.2016 | 12:53