Dilluns 9 de maig s'obren les inscripcions al Casal Municipal d'Estiu 2016

Dissabte, 30 d'abril de 2016 a les 14:00

L'escola està arribant a la seva fi... però no us preocupeu que el casal municipal 2016 ja és aquí! Aquest any el casal "serà un circ!!" Quitxalla, us el deixareu perdre?

Presentació:


El casal és una oportunitat pels infants per compartir el seu temps lliure amb altres nens i nenes, aprofitant-lo i gaudint-lo. Els objectius que emmarquen la nostra manera de pensar i fer les coses són els següents: relacionar-se amb altres infants i adults mitjançant una actitud de respecte, participar en les activitats proposades desenvolupant autonomia i cooperació, adquirir uns comportaments i actituds que l’ajudin a ser una persona autònoma i responsable, capaç de respondre dels seus actes i fer ús de l’autocrítica, etc.


Període inscripcions :


Del 9 de maig al 3 de juny (ambdós inclosos). No s'acceptaran inscripcions fora de termini.


Horari d'inscripció:


Matins: de 10 a 13h a l'Ajuntament
Tardes: 4 a 8h del vespre al Punt Jove Tortí

Molt important:


El Decret 137/2003 regula les activitats de lleure i estableix la constitució del nombre d’agents de l’equip de monitors en proporció al nombre de participants menors al casal. Així doncs, és imprescindible tenir un control exhaustiu del nombre de participants que cada setmana acollirà el casal. És per aquest motiu que ens reservem el dret de no acceptar canvis i/o modificacions en les setmanes d’inscripció. PREGUEM QUE EN LES INSCRIPCIONS MARQUEU LES SETMANES DEFINITIVES EN LES QUE PARTICIPARÀ EL VOSTRE FILL/A AL CASAL MUNICIPAL.
Per formalitzar la inscripció : CALDRÀ ABONAR L’IMPORT DE 10 EUROS PER CADA SETMANA INSCRITA EN CONCEPTE DE PAGA I SENYAL, a fi de garantir un bon desenvolupament del casal municipal. Aquest import es desgravarà amb el primer rebut del casal.

Quines dates es farà el casal?


El casal s'ofereix durant el període de juny (última setmana), tot el juliol, la última setmana d'agost (es realitzarà si el nombre de nens/es és l'adient) i pel setembre (s’obriran les inscripcions a mitjans de juliol per aquest període). Els pares i mares poden apuntar als seus fills/es en les setmanes que considerin oportunes.

 

Setmanes que es realitzarà el casal:


Dies 22 i 23 de Juny
Del 27 a l’1 de Juliol
Del 4 al 8 de Juliol
De l’11 al 15 de Juliol
Del 18 al 22 de Juliol
Del 25 al 29 de Juliol
Del 22 al 26 d’Agost*
Del 28 d'agost al 9 de setembre (s’obriran inscripcions a mitjans de juliol?

 *Es realitzarà el casal aquesta setmana sempre que el nombre de nens/es permeti la seva realització

 

Què es realitzarà al casal i a on?


Es realitzaran tallers, festivals, cuina, piscina, jocs, gimcanes, excursions... i moltes coses més!! La primera hora del matí (de 9 a 10) es dedicarà a fer activitats educatives, i la resta del dia les activitats més lúdiques i d'entreteniment. Un dia a la setmana (segurament els divendres) s'anirà a la piscina municipal i també es realitzarà una excursió setmanal pels voltants del poble. Aquest any també s'ofereix el servei de "Bon Dia" des de les 8 del matí i el servei de dinar.

El centre del casal serà a les Escoles Bellpuig, però farem diverses activitats a altres llocs del poble, com ara, al pavelló municipal, a parcs, piscina, etc.

Horari:


8:00-9:00 h: Servei de Bon dia
9:00-10:00 h: Jocs educatius
10:00-13:00 h: Activitats
13:00- 13:15 h: Temps lliure
13:30- 15:15 h: Dinar
15:15- 18:00h: Tarda (es realitzarà el casal sempre que el nombre de nens/es ho permeti)

Preus:


Els preus varien en funció de les setmanes en què s'inscriguin els vostres fills/es.

· Setmana del 22 al 23 de juny: 18€
· 1 setmana: 45€

· 2 setmanes: 75€
· 3 setmanes: 100€
· 4 setmanes: 120€
· 5 setmanes: 150€
. 6 setmanes: 170€
· Servei de Bon dia: 10€/set

Aquest any s'oferirà servei de menjador el qual es farà amb carmenyola portada des de casa, d'aquesta forma la despesa per quedar-se a dinar serà  més econòmica que anys anteriors. En els propers dies es concretarà el preu a pagar.

Descomptes:

- 2on germà i família nombrosa: 10% de descompte.


- Els infants que no tinguin abonament de la piscina municipal, hauran d’abonar 2,10 €. Aquest import es descomptarà junt amb la quota.


Per més informació: trucar a l'Ajuntament en horari de matins al (93) 812 21 79 o bé enviar un correu a sjv.pij@vilatorta.cat

Darrera actualització: 04.05.2016 | 20:10