L'Ajuntament homenatja a les Caramelles del Roser per la Creu de Sant Jordi

Dimecres, 18 de maig de 2016 a les 14:28

El divendres dia 13 de maig, l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta va homenatjar les Caramelles del Roser per la concessió de la Creu de Sant Jordi. Els cantaires, músics, cistellaires, compositors i directors van rebre emocionats el reconeixement que els va donar el consistori del municipi. 

L’Ajuntament va destacar la importància de ser reconeguts amb "el màxim guardó del nostre país" i els caramellaires van agrair el treball i la tramitació que es va fer colze amb colze per aconseguir la Creu de Sant Jordi.

Tots els membres de les caramelles van ser obsequiats el vídeo de l'acte d'entrega del guardó, un exemplar del llibre on es recull totes les Creus de Sant Jordi atorgades i un detall molt especial: una petita insígnia de la Creu de Sant Jordi. 

La voluntat del consistori i de la junta de les Caramelles és que els cantaires incorporin aquesta insígnia a la seva indumentària. Així doncs, a partir de l'any que ve, a més de la capa i el barret, els caramellaires del Roser portaran el premi més distingit: la Creu de Sant Jordi.

L’acte va acabar amb un petit refrigeri que l’Ajuntament va oferir als caramellaires i als familiars que els acompanyaren.

Darrera actualització: 26.05.2016 | 10:37