Visita dels Amics del Museu d'Art de Girona a Sant Julià de Vilatorta

Dimarts, 27 de setembre de 2016 a les 09:23

El dissabte 24 de setembre al matí,  un grup de 19 persones dels Amics del Museu d'Art de Girona van fer la ruta guiada del noucentisme, modernisme i estiueig a Sant Julià. Era la primera vegada que visitaven Sant Julià de Vilatorta i els va sorprendre gratament el patrimoni i la història del nostre poble.

Durant la visita, acompanyats de la guia, van poder gaudir d'explicacions genèriques de l'arquitectura noucentista i el fenòmen de l'estiueig que són extrapolables a altres poblacions i conjunts patrimonials.

I també els va agradar el fet que a partir dels edificis i del fenòmen de l'estiueig de Sant Julià es pot interpretar el que va passar a molts d'altres llocs de Catalunya. 

Va ser un grup que va venir especialment a Sant Julià per fer la ruta guiada a primera hora del matí i el Museu Verdaguer posteriorment. Recordeu que si voleu venir a fer la visita giuiada de la ruta noucentista i de l'estiueg a Sant Julià cal fer la reserva anticipada a sjv.vista@vilatorta.cat o bé trucar a les oficines de l'Ajuntament: 938 122 179.

Darrera actualització: 29.09.2016 | 11:11