Els patges de la cavalcada ja poden recollir els vals per les tardes de cinema

Divendres, 13 de gener de 2017 a les 19:54

Les tardes de cinema es faran tots els diumenge del mes de febrer a dos quarts de 6 de la tarda al Saló Catalunya. Com a mostra d’agraïment als col·laboradors i col·laboradores de la cavalcada l’Ajuntament els ofereix un val per una entrada gratuïta en una sessió de les tardes de cinema, aquests ja estan disponibles al Punt Jove perquè els passeu a buscar.

La primera sessió de les tardes de cinema serà el dia 5 de febrer i es passarà la pel·lícula Caçafantasmes.


Sinopsis: Manhattan, Nova York. Després de gairebé trenta anys sense saber d’ells, els fantasmes i dimonis s’han tornat a escapar dels inferns per destrossar la ciutat. Aquest cop un equip de Caçafantasmes, format per un grup de quatre dones, estan disposades a acabar amb qualsevol amenaça espectral.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=fAtkRid8H3E

La segona sessió serà el dia 12 de febrer amb la pel·lícula Zootròpolis.

Sinopsis: Zootròpolis és una ciutat única, però quan la optimista Judy Hopps posa els peus en ella, descobreix ser una conilleta en un cos de policia ple de temibles animals no es gens fàcil. Decidida a demostrar la seva vàlua, es llança a resoldre un cas, encara que impliqui treballar amb en Nick Wilde, una guineu molt xerraire.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=syTgNE8WHb8

La tercera sessió serà el dia 19 de febrer amb la pel·lícula Mascotes.

Sinopsis: En un edifici de Manhattan, la vida d’en Max com a mascota preferida corre perill quan la seva propietària porta a casa un altra gos anomenat Duke, amb qui Max tindrà diferències. Però les dues s’hauran d’unir quan s’adonin que unadorable conillet blanc anomenat Snowball està reclutant un exèrcit d’animals domèstics que han sigut abandonats, decidits a venjar-se de tots els animals domèstics feliços i dels seus amos.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=sRSBw6PeQ7w

La quarta i última sessió serà el 26 de febrer amb la pel·lícula Ice Age 5.

Sinopsis:La obsessiva cerc dels aglans per part de Scrat acaba provocant un accident: que un asteroide es dirigeixi cap a la Terra, amenaçant amb acabar amb l’edat de gel. Sid, Manny, Diego i els demés membres del grup intentaran impedir-ho per tots els mitjans.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=AI8tJrlZNQo

 

Darrera actualització: 19.01.2017 | 11:36