Joves de Sant Julià, teniu 5 minuts? Contesteu l'enquesta de joventut

Dimarts, 14 de febrer de 2017 a les 10:47

L'Ajuntament continua treballant en la redacció del Pla Local de Joventut 2017-2020. Per a poder-lo fer necessitem saber l’opinió de tanta gent com sigui possible. Per això, si tens entre 12 i 30 anys, et proposem que responguis una enquesta que només et robarà 5 minuts de temps. La trobareu a l'enllaç adjunt.

Quan parlem de Pla Local de Joventut, ens referim a un pla estratègic adreçat especialment a joves d’entre 14 i 29 anys, que parla sobre els seus interessos i inquietuds, i que té per objectiu definir les línies a seguir per la Regidoria pels propers 4 anys.
Per a la confecció del nou Pla es fa arribar a tots els joves del municipi una enquesta molt ràpida de contestar, a l'enllaç de la notícia. L'objectiu d'aquestes enquestes és que els joves puguin donar la seva opinió sobre temes que els interessen i/o els inquieten segons la seva edat. Es tracta que els joves tinguin més implicació i protagonisme en temes del seu interès.
Aquest nou pla permetrà per una banda, actualitzar les actuacions que es fan en matèria de joventut al municipi, com actualitzar el coneixement que es té de la realitat juvenil. També serà una bona oportunitat per apropar el servei als i les joves.
Esperem comptar amb la col·laboració de tots i totes!

Per a més informació:

Adreceu-vos al Punt Jove Tortí o truqueu-nos al 93 812 25 06
(de dilluns a divendres de 4 a 8 de la tarda)

Darrera actualització: 17.02.2017 | 14:48