Apunteu-vos al taller de reforç de la capacitació parental. Com tractar amb els nostres fills adolescents.

Diumenge, 19 de febrer de 2017 a les 11:02

Us recomanem especialment aquest taller de tres dies que hem organitzat conjuntament l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i la Diputació de Barcelona. És un taller per a totes les famílies amb fills adolescents. Constarà de 3 sessions de dues hores i serà els dies 13, 20 i 27 de març de 6 a 8 de la tarda, a l’Aula de Cultura. Cal inscripció prèvia adreçant-vos a l’Ajuntament (938122179) o al Punt Jove Tortí (938122506)

En aquestes sessions es faran tallers formatius, dinamitzats per dos tècnics especialitzats, repartits en tres xerrades de dues hores cadascuna on es procurarà proporcionar eines i recursos als pares de noies i nois adolescents per tal de millorar les relacions amb els fills i filles amb l’ajut de debats, exercicis i dinàmiques.
Són uns tallers molt recomanables per a totes les mares i pares que tinguin fills adolescents o apunt d’entrar a aquesta etapa de la vida, no només pels que considereu que teniu fills amb conductes problemàtiques, la capacitació parental és una forma de reforçar les nostres capacitats en l’educació dels nostres fills i filles, en qualsevol dels contextos en que vivim.

Darrera actualització: 23.02.2017 | 10:38