L'Ajuntament dóna termòmetres als establiments alimentaris de Sant Julià de Vilatorta

Dilluns, 13 de febrer de 2017 a les 10:48

L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta va fer una reunió el dijous 9 de febrer amb els establiments del municipi que treballen amb productes alimentaris. A la reunió es va valorar la campanya d'inspecció realitzada, amb bons resultats. Com a col·laboració en aquesta campanya, l'Ajuntament ha facilitat termòmetres per controlar la temperatura dels aliments als establiments que ho necessitaven.

A la trobada es van valorar les inspeccions sanitàries realitzades per la Diputació de Barcelona durant l'últim trimestre del 2016 i l'alcalde, Joan Carles Rodríguez Casadevall i la regidora de Salut Divina Costa van fer entrega a tots els establiments d'un termòmetre pel control de temperatures pels espais de refrigeració. 

Amb aquesta aportació l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta vol garantir que l'emmagatzematge de matèries primeres i menjars es realitza en les condicions adequades per evitar la multiplicació bacteriana i assegurar unes bones condicions, tant pel que fa a les seves propietats com pel seu consum. 

També es va facilitar un document als assistents amb les instruccions d'ús del termòmetres i el control de la temperatura per part dels manipuladors d'aliments i la seva importància per mantenir la qualitat dels aliments i la seguretat alimentària.

Darrera actualització: 17.02.2017 | 14:48