Del 26 de juny a l'1 de juliol viu l'Oriol Riera experience a Sant Julià de Vilatorta

Dimecres, 22 de febrer de 2017 a les 08:41

Oriol Riera Experience (ORExperience) és un projecte futbolístic nou que ofereix, als joves federats nascuts entre el 2001 i 2007 (inclosos), l’oportunitat de gaudir de les experiències que viuen cada dia els jugadors professionals. Està creat i dissenyat per a aquells jugadors amb talent que han de millorar i progressar per arribar al seu grau d’excel·lència, i alhora, viure juntament amb l’Oriol, una experiència que els ajudarà a sentir-se, i a entrenar, com uns autèntics jugadors professionals de futbol.

Oriol Riera destacava: "En el camp de terra del "Santju" entrenava amb el meu pare de petit. Per donar-vos les gràcies el meu primer esdeveniment a la comarca d'Osona serà aquí, a Sant Julià de Vilatorta".

Aquest concepte esportiu, que s’allunya dels tradicionals campus d’estiu, consisteix en una fórmula exclusiva que combina un pla d’entrenament específic i personalitzat, amb un Bloc Experience d’activitats especials basades en les metodologies més innovadores en la formació de jugadors de futbol, utilitzades pels equips professionals i dissenyades per apropar els jugadors a l’elit del futbol, el món de l’Oriol Riera, la Primera Divisió.

Aquest nou projecte únic a la comarca d’Osona, i liderat per Oriol Riera és un projecte il·lusionant, pretén ser un referent en els pròxims anys. Es tracta d'un projecte sense ànim de lucre, reservat a tots aquells jugadors/es federats que tinguin ganes de viure una gran experiència d’una setmana, juntament amb l'Oriol Riera. 

L’OR Experience s’allunya dels tradicionals campus d’estiu, consisteix en una fórmula exclusiva que combina un pla d’entrenament específic i personalitzat, amb un Bloc Experience d’activitats especials fent que el jugador/a senti el que jo sento durant tota una temporada. Ha estat dissenyat per uns tècnics altament qualificats amb una gran experiència nacional i internacional. Es basa en les metodologies més innovadores en la formació de jugadors de futbol utilitzades pels equips professionals. 

OBJECTIUS:

- Desenvolupar i perfeccionar els fonaments tècnics i tàctics del joc, tant individuals com col·lectius 

- Entrenar, jugar i conviure durant tot l’Experience amb un jugador professional de la 1ª Divisió Espanyola 

- Gaudir i divertir-se amb activitats exclusives buscades i dissenyades per a poder mostrar les experiències del món professional 

- Col·laborar en l’educació integral del jugador potenciant valors com l’esforç, “fair-play” o els bons hàbits alimentaris vols ser experience? 

HORARIS:

De dilluns 26 de juny a divendres 30 de juny de 2017 

dissabte 1 de juliol 

De 9 a 10 h: 1ª sessió entrenament 

– Fonaments bàsics individuals 

– Estructura coordinativa-perceptiva 

– Estructura condicional de 10.30h a 11.00h 

Esmorzar 

De 11.00h a 12.00h: 2ª sessió entrenament 

– Fonaments col·lectius 

– Fonaments específics per demarcacions-posicions i per línies de 12.00h a 13.00h 

3ª sessió entrenament i/o Bloc Experience (integral) de 13.00h a 15.00h 

Dinar de 15.00h a 17.00h 

4ª sessió entrenament i/o Bloc Experience (integral)

Darrera actualització: 23.02.2017 | 13:50