Obres d'adequació i ampliació de l'àrea d'autocaravanes

Dilluns, 20 de març de 2017 a les 14:22

En aquestes darrers dies s'han iniciat les tasques d'adequació, ampliació i millora de l'àrea destinada a les autocaravanes situada al Parc de les Set Fonts. Aquesta actuació forma part del projecte executiu Osona Territori Camper, un projecte mancomunat entre 12 municipis osonencs a través del Consell Comarcal d'Osona. 

El projecte té com objectiu crear una xarxa d’àrees d’autocaravanes que ofereixi als autocaravanistes els serveis necessaris per fer estada a la comarca d'Osona, i conèixer, a la vegada, tota la varietat de recursos i serveis que disposa cada un dels municipis, així com les seves àrees d’influència.

Les obres quedaran enllestides en pocs dies i l'àrea passarà de tenir 2 places a 4 places i oferirà servei elèctric i de wifi. També s'està treballant en l'ajardinament i en la senyalització, tant del recorregut d'accés per arribar-hi com de l'àrea pròpiament dita. Aquesta actuació preté convertir l'àrea en una instal·lació més acollidora, còmoda i adequada a les necessitats dels autocaravanistes. 

Es preveu que la inversió ajudi a augmentar el turisme local i estranger a la comarca ja que, durant els últims anys, hi ha una tendència a l’alça del turisme amb autocaravana.

Darrera actualització: 23.03.2017 | 13:38