La nova Escola Bellpuig celebra 10 anys

Dimecres, 5 d'abril de 2017 a les 10:28

L’Escola Bellpuig va celebrar el divendres dia 31 de març la commemoració dels 10 anys del nou edifici. L’acte, que es va fer a les instal·lacions de l’escola, va començar amb una exposició de fotos dedicades a recordar alguns dels millors moments dels darrers anys fent que molts exalumnes tornessin a l’escola per recordar el seu pas pel centre.

Seguidament, els assistents van tenir ocasió de gaudir del musical “10 anys 10 musicals” protagonitzat pels alumnes de cicle superior amb la col·laboració d’alguns companys de cursos inferiors. El musical va fer un repàs a la història de l’escola amb la interpretació de cançons emblemàtiques d’alguns musicals de renom. Call la pena destacar la feina i la motivació d’alumnes i mestres per elaborar un musical d’una qualitat excel·lent que va permetre els assistents copsar les emocions que es viuen quotidianament a l’escola. 

Amb aquest bon regust es van fer als parlaments de les autoritats. La directora del centre, Filo Preseguer, va destacar la implicació de tots els agents educatius perquè l’escola continuï creixent a tots els nivells. Seguidament va prendre la paraula l’ex-alcalde, Joan Rosell que va voler recordar els esforços de l’anterior equip de govern en la construcció d'una nova infraestructura que s’ajustés a les necessitats d’una escola  moderna. Finalment, l’alcalde Joan Carles Rodríguez va destacar la transcendència del dia a dia d’una escola on el més important han de ser els nens. 

Com a cloenda, els alumnes de l’Escola Bellpuig van bufar les espelmes d’un pastís d’aniversari carregat de simbolisme i es va procedir a l'enlairament d' un centenar de globus que van servir per deixar clara la voluntat de continuar fent créixer el projecte educatiu del centre. 

Entre els assistents també hi havia Isabel Zaragoza, arquitecta que va fer el projecte de l’edifici, i que 10 anys després va voler tornar al centre per recordar la construcció d'una escola adaptada a un entorn natural molt especial. 

L’acte va finalitzar amb un berenar per a tots els assistents.

Darrera actualització: 06.04.2017 | 13:31