Obertes les inscripcions a la 2ª edició del casal d'estiu de joves "Camp Tortí"

Diumenge, 21 de maig de 2017 a les 11:26

El dilluns 29 de maig s’obren les inscripcions a la 2a edició del casal d’estiu de joves “Camp Tortí”

Per aquest estiu 2017, l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i el Punt Jove Tortí, han organitzat per segon any consecutiu, un projecte adreçat a noies i nois del poble d’entre 13 i 18 anys.

Com en l’edició anterior, el Camp Tortí combina la basant d’educació i servei dedicada al treball de brigada i comunitari, amb activitats lúdiques i de descoberta de l’entorn.

El Camp Tortí es realitzarà del divendres 30 de juny al divendres 14 de juliol, de 9 a 3 de la tarda. La primera setmana els i les joves arreglaran diferents espais del municipi amb l’ajuda de la Brigada Municipal, i també realitzaran treball comunitari al Centre de Dia i al Casal d’estiu infantil. Per a dur a terme aquestes tasques, els participants es distribuiran en diferents grups i estaran acompanyats de dos monitors.
La segona setmana es destinarà íntegrament a la part més lúdica del projecte. Les activitats seran Paintball, Bubble Football, acampada i piscina. Es realitzaran dues sortides, una a La Fàbrica de somnis a Vic; un espai on es pot practicar activitat física no competitiva i creativa, i una sortida al parc aquàtic Aquabrava de Roses (conjuntament amb joves d’Osona centre i del Bisaura).

El cost del Camp Tortí és de 80€. El preu inclou totes les activitats i el menú de dinar diari.
Les inscripcions estaran obertes del 29 de maig, al 6 de juny, ambdós inclosos. Es podran fer a l’Ajuntament durant tots els matins de 9 a 13h, i totes les tardes al Punt Jove Tortí de 16 a 20h.Us recordem que el Punt Jove ha canviat d’ubicació i actualment està situat al 1r pis de l’edifici de Can Anglada, a la Plaça Major.

Aquest any s’ha detectat una elevada demanda per inscriure’s al Camp Tortí. Com que les places són limitades a 20 persones, es farà una selecció entre totes les sol·licituds de inscripció, on es valorarà la residència al municipi, la implicació amb el Punt Jove i les activitats que es fan al municipi. Per a poder inscriure's al Camp Tortí és imprescindible comprometre's a realitzar tot el camp, durant les dues setmanes que dura, no s'acceptaran inscripcions parcials.

Podeu descarregar-vos el document de inscripció, per entregar-lo a l'Ajuntament, en aquesta mateixa notícia.

Per saber-ne més, podeu trucar a l’Ajuntament 93 812 21 79 (matins), Punt Jove 93 812 25 06 (tardes), i també visitar el Blog del Camp Tortí 2016 www.camptorti.blogspot.com.

Darrera actualització: 26.05.2017 | 08:52