"Els Burrus" guanyen el Raid dels Ausetans 2017

Dilluns, 22 de maig de 2017 a les 09:29

L’equip de Sant Julià de Vilatorta, van aconseguir la millor puntuació en la final comarcal que es va celebrar durant tot el cap de setmana passat a Les Comes, el parc d’aventura de l’empresa Anigami, situat a l’Esquirol. Amb el primer premi s’emporten una entrada gratuïta a Port Aventura per tot l’equip.

El Raid dels Ausetans és un circuit d’aventura on els grups de participants joves han de superar proves de diversa índole en un temps determinat.
Cadascuna de les proves pretén potenciar unes capacitats concretes i persegueix uns objectius específics. El Raid dels Ausetans s’articula al voltant de dues fases: la fase de competició local i la fase de competició comarcal.

De la final local, van sortir dos equips finalistes que han pogut gaudir de tot un cap de setmana d’aventura a Les Comes, disputant la final comarcal. Aquests dos equips han estat els “Burrus”, que arribaven a la final per tercer any consecutiu i els “Godfathers”, que per primera vegada arribaven a aquesta fase del Raid.

Diuen que a la tercera va a la vençuda, i aquest any els “Burrus” han fet bona aquesta dita, ja que portaven dos anys acabant el Raid amb uns molt bons resultats, però no ha estat fins aquesta edició que han aconseguit el millor resultat de la comarca.

El premi que s’emporta l’equip vilatortí per haver guanyat el Raid, és una entrada a Port Aventura per cada membre de l’equip. Felicitats a tot l’equip dels “Burrus”, que des de fa anys participa al Raid dels Ausetans amb un comportament exemplar. Aquest també és un premi a la perseverança que han tingut tots aquests any fins que finalment han aconseguit la millor puntuació del Raid dels Ausetans 2017

 

Darrera actualització: 22.05.2017 | 10:50