3a sortida jove al parc aquàtic Aquabrava (Roses)

Dimarts, 13 de juny de 2017 a les 12:43

El dijous 13 de juliol, es realitzarà la 6a sortida jove mancomunada amb municipis d’Osona centre. En aquesta ocasió es farà la 3a sortida jove al parc aquàtic de Roses. Aquestes sortides es realitzen dos cops l’any, al novembre s’organitza una sortida a Port Aventura, i al mes de juliol, al parc aquàtic de Roses.

La sortida, pensada per joves a partir de 13 anys o que durant aquest 2017 els compleixen, l’organitza el Servei de Joventut del Consell Comarcal d’Osona, amb els ajuntaments de Sant Julià de Vilatorta, Les Masies de Roda, Calldetenes, Folgueroles, Tavèrnoles, Vilanova de Sau i del Bisaura.

Els ajuntaments participants es fan càrrec del cost del transport, i els joves assumeixen el cost de l’entrada de 15€. El pagament de l’entrada es realitza en el moment de fer la inscripció.

En el moment de la sortida, cal que els nois i noies portin el DNI i la targeta sanitària.

En totes les sortides, hi poden participar els joves que formen part dels projectes de tècnics de joventut compartits d’Osona centre i d’Orís i Bisaura.

Pel que fa als nois i noies de Sant Julià de Vilatorta, les inscripcions es poden fer:

Fins el dimecres 21 de juny al Punt Jove Tortí (Edifici Ca l’Anglada) de 5 a 8 de la tarda.
Del 21 de juny al 5 de juliol a l’Ajuntament en horari de matins de 10 a 15h i dijous a la tarda de 17 a 20h.

Sortides com aquestes fomenten la coneixença i cohesió entre grups de joves de diferents municipis, i possibilita oferir alternatives al temps lliure.

La valoració fins el moment per part dels joves i dels tècnics és molt positiva, i hi ha la voluntat de continuar organitzant sortides mancomunades.

Darrera actualització: 15.06.2017 | 13:01