Primera setmana del Camp Tortí

Dimecres, 28 de juny de 2017 a les 10:50

Aquesta setmana s’està realitzant el 2n projecte municipal adreçat a nois i noies a partir de 13 anys, anomenat Camp Tortí.
Aquest projecte, de dues setmanes de durada, compta amb activitats de diferent caire: treball de brigada, treball comunitari i activitats lúdiques.

Aquesta primera setmana s’està destinant al treball de brigada i s’està intervenint en dos espais naturals del municipi: les set fonts i la font de la Riera. Els 23 joves participants s’han repartit en dos grups per tal de dur a terme les diferents tasques necessàries, sempre amb el suport dels monitors del projecte i de la Brigada municipal.
Pel que fa a les 7 fonts, aquesta setmana s’han canviat els bancs que hi havia per uns de nous fets de fusta. El mateix s’ha fet amb les papereres. El muntatge d’aquest mobiliari urbà l’han realitzat els mateixos joves.
Pel que fa a la font de la Riera, les feines s’han centralitzat a la bassa, doncs aquesta patia petites fugues i s’han detectar els orificis per on perdia aigua, s’han tapat i també s’ha construït un caminet perquè l’aigua arribés al seu destí. A més, s’han construït unes escales amb troncs, s’ha marcat el camí del riu amb pedres i s’ha construït dues passarel·les per poder passar d’un cantó a l’altre del riu.
La setmana que ve les activitats es destinaran a realitzar treball comunitari al Centre de Dia i al Casal d’Estiu, a part de realitzar la part més lúdica del projecte.
Les fotografies que acompanyen aquesta notícia han estat realitzades pels propis participants al projecte.

 

Darrera actualització: 06.07.2017 | 13:47