La Festa Major encara la recta final

Dijous, 20 de juliol de 2017 a les 12:38

Arriben els actes forts de la Festa Major: dissabte versions a la plaça Catalunya amb la Loca Histeria, després Txarango al pavelló; i diumenge geganters, puntaires, concert amb l'orquestra Rosaleda i espectacle final amb Guillem Albà i la Marabunta, entre molts altres!

El primer cap de setmana de les festes va començar amb molta activitat pel jovent com la caminada nocturna, la festa jove o la primera baixada de carretons que es feia al poble. Aquestes activitats es van combinar amb les sardanes, la trobada de motos antigues i el campionat de botxes. El diumenge a la tarda es va fer el pregó de la Festa Major, amb la presentació del documental "Aquí, Ràdio Sant Julià de Vilatorta" dels periodistes locals Carles Fiter i Txell Vilamala. També es va inaugurar la 8a mostra d'art local.

Durant la setmana s'han fet actes d'allò més variats, amb el cercle de percussió i tès i galetes del món que es va fer dilluns, la Gimcana de bàsquet i un molt concorregut Vilatorta Pam a Pam el dimarts i dimecres es va fer la Tupiporkada i l'especial 10 anys de Tupinots. Els actes van seguir amb la bicicletada popular i l'espectacle Mil Futurs de Noemí Morral. Divendres vam tenir el tradicional sopar popular a la plaça Catalunya, seguit del correfoc i el castell de focs. La vetllada va acabar amb el ball del fanalet i festa amb DJ que va ser molt animada.

Dissabte serà un dia ple d'activitats, començant per les atraccions inflables i la festa de l'escuma que es farà durant el matí. El dinar jove servirà per poder fer la prèvia a la festa Holi que es farà a la tarda a la mateixa zona esportiva. Havent sopat a la plaça Catalunya hi haurà el concert de la Loca Histeria i seguidament al pavelló municipal es farà l'esperat concert de Txarango. Sixtus actuaran com a teloners i el final de festa serà amb DJ.

Per acabar la festa Major ens espera un diumenge amb la Trobada de puntaires, la Trobada gegantera, les Sardanes a les Set Fonts el concert de l'Orquestra Rosaleda i el fi de festa amb Guillem Albà i la Marabunta. Dilluns a les 6 de la tarda serà el torn de la Tornaboda amb l'actuació infantil La Tresca i la Verdesca.

 

Darrera actualització: 25.07.2017 | 08:50