La Diputació de Barcelona obre un Concurs per la redacció del projecte arquitectònic de la biblioteca municipal

Dimarts, 25 de juliol de 2017 a les 09:02

La Diputació de Barcelona obre un Concurs per la redacció del projecte arquitectònic de la biblioteca municipal. Es tracta de seleccionar l'equip d'arquitectes que redactaran el projecte.

La contractació de la redacció del projecte, per un import de 61.983,47 € més IVA, la gestiona directament la Diputació de Barcelona; el procediment de licitació és obert amb més d’un criteri d’adjudicació, valorant la proposta arquitectònica, la millora en el preu i les millores sobre l’equip tècnic exigit. El termini per a la presentació de propostes finalitza el proper 22 de setembre i l’adjudicatari del contracte disposarà d’un any i dos mesos per redactar el projecte. 

La biblioteca és un protagonista important de la comunitat en la que s’insereix, un punt de trobada de diferents col·lectius i un centre neuràlgic de la vida cultural de la comunitat; en definitiva, una biblioteca aporta valor a la societat. El Mapa de Lectura Pública de Catalunya estableix la possibilitat de crear biblioteques filials en els municipis d’entre 3.000 i 5.000 habitants. Sant Julià de Vilatorta (3.113 habitants) rep actualment servei bibliotecari a través del Bibliobús Guilleries amb una freqüència setmanal. Donada la bona acollida del servei, l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha decidit donar un pas més enllà i crear una biblioteca municipal. 

La Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona ha redactat el programa funcional de la Biblioteca pública de Sant Julià de Vilatorta que ha de servir com a base per a la redacció del projecte arquitectònic i del programa de gestió. Aquest document aprofundeix en l’anàlisi de necessitats d’espais i usos de la futura biblioteca i adapta aquestes necessitats municipals a l’edifici “Arca de Noè” proposat per l’Ajuntament.

Per més informació sobre la contractació de la redacció del projecte podeu clicar en l'enllaç adjunt.

Darrera actualització: 27.07.2017 | 13:49