Èxit del 33è Torneig de Bàsquet BBVA a Sant Julià

Dimarts, 12 de setembre de 2017 a les 08:26

El Torneig BBVA de bàsquet de Sant Julià de Vilatorta va tornar a ser un èxit de públic i participació. Els partits ACB i els concursos de triples i esmaixades van ser alguns dels moments més emblemàtics d'aquesta cita anual amb el bàsquet d'èlit.

Sant Julià de Vilatorta ha tornat a viure una gran edició del Torneig de Bàsquet BBVA. Des del dimecres 6 de setembre s'han pogut veure més de 400 partits, el que el converteix en una cita ineludible per a professionals i equips del bàsquet català. 

L'últim partit va ser la final del diumenge al vespre en categoria Sènior que va guanyar amb contundència el Collblanc-La Torrassa. En categoria femenina la victòria va ser per a l'Aquagan CB Lleida. En categoria sub-22 masculina va gunayar el Corbera mentre que en la categoria femenina es va endur la victòria el Femení Osona. L'UNES FC Barcelona es va emportar la Copa de Catalunya en cadira de rodes. 

Com a novetat, aquest any el Torneig, que creix any rere any, també s'ha pogut seguir en temps real a través de la web del Torneig. 

Una de les activitats amb més participants va ser el clínic d'entrenadors, que enguany anava a a càrrec de Pedro Martínez. La resta d'activitats van ser tot un èxit, convertint una vegada més el Torneig en un esdeveniment que transforma per uns dies Sant Julià en la capital del bàsquet català.

Darrera actualització: 13.09.2017 | 09:12