Grup de suport emocional i ajuda mútua per cuidadors

Diumenge, 1 d'octubre de 2017 a les 13:43

L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, posarà en marxa un un grup de suport emocional i ajuda mútua per cuidadors el proper mes d'octubre al nostre municipi, per poder donar atenció a persones que tenen cura de familiars en situació de dependència. Els interessats en participar es poden inscriure a les oficines de l'Ajuntament o al tel. 938 122 179. el curs comença el proper dilluns 9 d'octubre.

Els grups de suport tenen per objectiu facilitar espais de trobada entre persones cuidadores que es troben en situació similar, perquè puguin compartir les seves necessitats i preocupacions, i també les seves vivències i els seus coneixements. 

Es pretén fer un acompanyament a les persones cuidadores no professionals, i millorar la qualitat de vida de les persones en situació de dependència. 

El grup serà conduït per professionals de la Creu Roja que treballaran aquests i altres temes en 10 sessions d’una hora i mitja de durada. Hi haurà servei d’acollida per a les persones dependents. Les persones que participin i necessitin aquest servei d’acollida l’han de sol·licitar en el moment de fer la inscripció.

Les sessions es realitzaran al centre de serveis al carrer Marquesos de Vilallonga cada dilluns del 9 d'octubre a l'11 de desembre de 10.30 a 12 hores.

Per més informació podeu consultar el document adjunt.

Darrera actualització: 05.10.2017 | 08:24