|
 

Un jutjat de primera instància condemna a pagar 650.000 € a Sant Julià per la Font d'en Titus

Divendres, 6 d'octubre de 2017 a les 09:04

El jutjat contenciós-administratiu número 14 de Barcelona ha condemnat Sant Julià a pagar una quantitat de 652.695,20 euros a Calldetenes, més interessos de demora (que s'enfilen a uns 100.000 euros), per la urbanització de la Font d'en Titus. L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta es mostra "tranquil" davant la sentència, perquè es basa en un informe rebutjat pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Ara fa una any el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va desestimar totes les reclamacions que l’Ajuntament de Calldetenes havia plantejat en el recurs contenciós-administratiu 2/2002. La sentència afirmava que no es podien demanar compensacions econòmiques pel sector de la Font d’en Titus i Font d’en Pep, i menys si es plantejava com una reclamació de responsabilitat patrimonial “perquè no existia cap dany antijurídic” que la justifiqués

Ara un jutjat de primera instància ha sentenciat una nova resolució, tot i que l'alcalde de Sant Julià de Vilatorta no creu que la sentència sigui molt significativa, ja que el TSJC ja va desestimar les pretensions de Calldetenes i no hi ha cap dada nova des d'aleshores.

Última actualització 12.10.2017 | 14:12