Santi Garolera renuncia al càrrec de regidor

Divendres, 6 d'octubre de 2017 a les 18:24

El regidor d'Urbanisme i Serveis, Santi Garolera, va presentar la renúncia al seu càrrec per motius professionals a l'últim ple de l'Ajuntament. L'endemà, en un emotiu comiat, va adreçar unes paraules d’agraïment per als companys de consistori, per als treballadors municipals i per als pobles de Sant Julià i Vilalleons. Santi Garolera ha estat segon a la llista d'AVV-AM en les dues últimes conteses electorals al municipi.

Des de la regidoria d'Urbanisme i Serveis, Santi Garolera ha dirigit la reestructuració del Servei de Manteniment, que depenia d'ell com a regidor. S'ha encarregat de fer nous procediments oberts com el servei de jardineria, o de renegociar l'enllumenat municipal o les condicions del servei de recollida de residus urbans, en coordinació amb la regidoria de Medi Ambient, amb Jaume Vilella al capdavant en el mandat 2011-2015 i amb Lluís Solanas en el mandat actual.

En l'àmbit urbanístic, s'ha encarregat del desenvolupament del nou POUM i de les reclamacions generades per l'aprovació de la nova norma, aprovada definitivament a principis de l'any 2011, previ a assumir la regidoria. També ha estat el representant en la Junta de compensació de Campsalarga, on ha procurat defensar els interessos dels veïns i l'interès públic.

Però Santi Garolera ha destacat també per l'impuls de projectes ambiciosos pel municipi, com la millora de la plaça Montseny, del carrer Sant Roc, el pla d'arranjament de voreres o la reeixida remodelació del nucli històric, incloent la rehabilitació de l'edifici de Ca l'Anglada.

També, en una tasca d'estreta coordinació política, Santi Garolera va dirigir, juntament amb l'alcalde, les negociacions per fer possible el nou accés al polígon industrial La Quintana, una obra llargament reivindicada pel municipi.

L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta vol agrair la tasca desenvolupada per Santi Garolera al nostre municipi des de l'any 2011. I li desitja molts encerts en la nova etapa professional encetada fa un any.

Tot i que Santi Garolera abandona el càrrec com a electe municipal, sí que continuarà sent membre de la coalició Acord per Vilatorta i Vilalleons-Acord municipal.

 

Darrera actualització: 19.10.2017 | 16:43