Aula d'estudi per alumnes d'ESO al Punt Jove

Dilluns, 23 d'octubre de 2017 a les 12:55

Aquest curs iniciem un nou projecte d’Aula d’Estudi per a tots els alumnes d’ESO. Es farà cada dilluns i dimecres de dos quarts de 6 a les 7 de la tarda i va adreçat a tots els alumnes d’ESO del poble que vulguin fer un grup d’estudi, dirigit pel dinamitzador del Punt Jove.

L’edat compresa entre els 12 i els 16 anys, quan estem fent ESO, és el període de la nostre vida quan aprenem a ser més autònoms a l’hora d’estudiar. La feina que tenim cada cop és més complexa i ens requereix de dedicar-hi més temps a les tardes que tenim lliures. A alguns, per poder-nos concentrar bé i fer feina, necessitem estar a casa sols per a poder-nos concentrar, però d’altres també ens és positiu trobar-nos amb companyes i companys per estudiar tots junts, en un ambient de concentració però podent-nos ajudar uns als altres.

Per això des del Punt Jove volem proposar-vos de trobar-nos dues tardes a la setmana, per fer un grup d’estudi que estarà dirigit en tot moment pel dinamitzador del Punt Jove. Allà podrem aprofitar per fer deures, preparar exàmens o repassar alguns temes que no ens acabin de quedar clar.

Per a tota la informació que necessiteu podeu trucar a l’Ajuntament durant els matins (938122179) o al Punt Jove durant les tardes (938122506) o enviant-nos un correu a sjv.pij@vilatorta.cat

 

Darrera actualització: 26.10.2017 | 08:48