Es va inaugurar el coworking de Sant Julià

Diumenge, 5 de novembre de 2017 a les 13:55

Sant Julià de Vilatorta va inaugurar fa uns dies un espai de coworking privat que es diu Eix Empresarial situat al Polígon industrial de la Quintana., amb accés directe per la sortida 189 de l'Eix Transversal.

Necessiteu un despatx compartit per a la vostra empresa? Eix 189 és una solució per a les empreses que comencen o volen reduir despeses. És un lloc ideal per la interrelació empresària. 

El seus creadors han adaptat una nau, que té la fusta com a element principal en el seu interior,  i era l'antiga seu de l'empresa Fisiocrem per crear-hi un espai acollidor on hi caben al voltant de 25 emprenedors i que disposa de dues sales de reunions, cuina-office, bar, sala de jocs, una pista de bàsquet exterior, hort urbà i un chill out. 

Pere Coma, promotor del negoci juntament amb en Xevi Isern i propietari amb altres socis de la nau, també hi té la seva empresa de comercial de la fusta ubicada. L'espai està plantejat per a professionals liberals i a l’estil de les empreses que combinen la creació i la feina amb moments d’esbarjo. De moment ja hi ha una desena d’emprenedors i la intenció és deixar un espai perquè s’hi pugui instal·lar algú que comença durant mig any de forma gratuïta. 

Com a projecte de futur, està pensat afegir uns contenidors marítims perquè s’usin com a trasters. 

Per a més informació, els interessats poden posar-se en contacte amb Eix189 a través del correu electrònic: info@eix189.com

Darrera actualització: 06.11.2017 | 14:11