|
 

A partir de diumenge comença la recollida de deixalles porta a porta

Dimarts, 14 de novembre de 2017 a les 07:48

El diumenge 19 de novembre comença a Sant Julià de Vilatorta un nou sistema de recollida de deixalles: el sistema porta a porta. Si no vas poder venir divendres passat et convidem a una nova sessió informativa el dijous 16 de novembre, a les 8 del vespre, al saló Catalunya. També podràs recollir els cubells el dijous 16 de les 3 a 2/4 de 9 del vespre i el dissabte dia 18 de 10 del matí a les 7 de la tarda a l'Aula de Cultura.

Aquest nou sistema consistirà a deixar les deixalles, prèviament seleccionades a casa, davant del portal del vostre domicili, segons un calendari establert. També podeu acostar-vos a l’EcoEstació, que s’instal·larà el dijous 16 de novembre a la Pl. Catalunya, de 3 a 8 del vespre, on podreu resoldre tots els dubtes i aprendre tot jugant.

Per iniciar aquest sistema, els dies previs a la primera recollida traurem els contenidors dels carrers —excepte els de vidre—. Aquest sistema permetrà la recuperació de molts materials que fins ara es llencen a l’abocador: estem segurs que entre tots podem arribar al 80% de selecció de residus, molt superior a l’actual, que és del 52%. 

Aquest canvi en la recollida de les deixalles serà un benefici molt important per al medi ambient i per al nostre municipi. Però necessitem la col·laboració de tothom! 

 

 

Última actualització 15.11.2017 | 09:59