|
 

Setmana de la ciència 2017

Dimecres, 15 de novembre de 2017 a les 07:47

Per sisè any consecutiu la Setmana de la Ciència torna a Sant Julià de Vilatorta. Tot i que els principals actes són el cap de setmana del 18 i 19 de novembre, a partir del dijous 16 podreu visitar l'ecoestació de reciclatge de residus i també podreu participar a tallers, visites guiades o conferències. No us ho perdeu!  Podeu consultar el programa en el document adjunt.

Un any més, Meteovilatorta, en coordinació amb l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i Viu el Parc, ha preparat diverses activitats per participar en aquesta nova edició de la Setmana de la Ciència, que és una iniciativa de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. Meteovilatorta, el centre meteorològic en actiu més antic de Catalunya (1897) i un referent al nostre país, continua treballant per divulgar la ciència en general ja que ha estat molt present i rellevant a la nostra població gràcies a la figura del pare Manuel Cazador, fundador del nostre observatori històric i un científic reconegut de principis i mitjans del segle XX. 

Els actes de la 22a Setmana de la Ciència a Sant Julià de Vilatorta tornaran a ser gratuïts i oberts a tothom. 

La Setmana de la Ciència aglutina, a tot Catalunya, un munt de jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, conferències, jocs i tallers científics, entre altres activitats.

Informació relacionada

Pàgines/seccions

Medi Ambient
Última actualització 15.11.2017 | 09:59