Última setmana per apuntar-se al curs de monitors

Dilluns, 4 de desembre de 2017 a les 19:47

El dia 13 de desembre es tanquen les inscripcion del curs de monitors que l'’Ajuntament de Sant Julià, conjuntament amb l’escola d’educadors Quiràlia organitza per obtenir la titulació de monitor de lleure. Es tarcte d'un intensiu de Nadal i tindrà un cost de 270 euros pels no empadronats al municipi i 189 euros pels empadronats a Sant Julià, ja que l’Ajuntament subvenciona el 30% de la inscripció. Animeu-vos! Les places són limitades.

El curs de monitor et permet treure't una titulació oficial certificada per la Generalitat de Catalunya, que t’acredita en el monitoratge d’activitats en el lleure i educació en el lleure. A partir d’aquesta un podrà optar a llocs de feina relacionats amb aquest àmbit laboral.

El monitor de lleure té la vocació d’educar a l’infant des d’un punt de vista més lúdic que acadèmic. És l’encarregat de dirigir activitats dinàmiques on es poden divertir, passar-ho bé, conèixer a gent i gaudir. Els monitors ocupen un paper fonamental en el bon desenvolupament com a persona, ja que també ajuda a aprendre d’un mateix i descobrir noves habilitats pròpies creant autoestima i confiança.

El curs es realitzarà en instal·lacions municipals, l’horari serà de 9 a 2 del migdia i de dos quarts de 4 a 8 del vespre, els dies que es farà seran el 16, 17, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 (només matí).

Les inscripcions al curs s’hauran de fer telemàticament a través del web de l’escola Quiràlia. En el moment de fer la inscripció telemàtica es paga una bestreta de 165 € i la resta del pagament es fa un cop iniciat el curs. Per a que es pugui realitzar el curs hi ha d’haver un mínim de 15 inscrits i un màxim de 25. El període de inscripcions es tanca el dia 13 de desembre.

El curs consta de una etapa lectiva de 150 hores que es divideix en tres mòduls i una etapa de pràctiques de 160 hores de les que s’ha d’obtenir el certificat de pràctiques i realitzar una memòria.

Darrera actualització: 14.12.2017 | 11:41