Instal·lada a l'Ajuntament una pantalla d'informació meteorològica en temps real

Diumenge, 17 de desembre de 2017 a les 13:37

MeteoVilatorta ha instal·lat, al taulell de recepció de l'Ajuntament, una pantalla que ofereix informació en temps real de l'estació meteorolìgica de Sant Julià de Vilatorta.

Aquesta pantalla actualitza cada 10 minuts aproximadament la informació de tots els valors meteorològics que es produeixen: temperatura, humitat, pressió, vent i precipitació, així com els valors màxims i mínims i també la precipitació mensual i l'anual. Aquest sistema d'informació en temps real substituieix el full informatiu que cada dia es penjava a primera hora del matí al tauler d'anuncis d el'Ajuntament, però que anava perdent vigència amb el pas de les hores.

Tota la infoamació en temps real apareix sobreimpressionada a la imatge que emet la webcam situada al terrat de ca l'Anglada, on es veu en primer terme la Sagrera de Sant Julià i al fons vistes al Cabrerès i al Pirineu.

Aquesta informacioó l'ofereix MeteoVilatorta en temps real i s'enmarca en el projecte MeteoGuilleries. Si esteu interessats en disposar d'aquesta informació i imatge al vostre mòbil o tauleta la podeu obtenir a la següent adreça: http://www.meteoguilleries.cat/municipis.php?mun=santjulia

Darrera actualització: 18.12.2017 | 13:47