Esteu apunt pel Saló de Nadal?

Dimarts, 26 de desembre de 2017 a les 09:07

Aquest any arribem a la 12a edició del Saló de Nadal. Avui comença i continua fins dissabte 30 de desembre al pavelló municipal, tindrem inflables, manualitats, ludoteca, slots  escalexstric i tallers de cuina durant dues tardes. Els horaris seran de 10 a dos quarts de 2 del migdia i de 4 a dos quarts de 8 del vespre.

Entre els dies de Nadal i cap d’any, com cada any a Sant Julià es fa el Saló de Nadal. Aquest any tindrem quatre inflables, que seran dos pels més grans a partir de 10 anys i 2 pels més petits a partir de 3 anys. Com sempre hi haurà una zona de ludoteca pels més petits, on hi hauran diferents jocs infantils, cal recordar que en aquest espai els nens i nenes hi han d’entrar amb la supervisió d’un adult en tot moment. També tindrem un espai per a fer tallers de manualitats, amb dues monitores que dirigiran l’activitat.

Com a novetats per aquest any, hi haurà una sala d’Slots, les pistes de cotxes més popularment conegudes com a escalexstric. A més a més les tardes de divendres i dissabte es faran tallers de cuina.

Darrera actualització: 28.12.2017 | 08:52