S'obre un procés de selecció per la persona responsable del Casal d'Estiu Municipal

Dijous, 8 de febrer de 2018 a les 12:19

Per presentar-se a la plaça, s'ha de presentar a l'ajuntament una proposta de gestió del casal d'estiu conjuntament amb el curriculum. La data límit per poder-se presentar és el dia 16 de març.

L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta compta amb un Casal d’estiu municipal, que es realitza cada any. Per tal de dur a terme la gestió pròpia del casal, cal comptar amb un seguit de documents i passos per a la seva organització.

Va a càrrec de l’Ajuntament, i concretament de la Regidoria d’Ensenyament i de la Regidoria de Joventut, el disseny del projecte educatiu, gestió de les autoritzacions i inscripcions, difusió del casal, contractació de l’equip dirigent (monitors/es i directors/es de lleure), seguiment del cobrament de les famílies, contractació d’assegurances, reunions amb les famílies, etc.

Pel que fa a l’organització del casal, entenent el seu disseny, implementació, avaluació i coordinació de l’equip de monitors/es, l’Ajuntament vol contractar a una persona perquè en sigui la responsable. La resta de tasques necessàries per la realització del casal aniran a càrrec de l’equip tècnic d’Ensenyament i de Joventut.

Davant aquest fet, l’Ajuntament obre la convocatòria per la contractació d’una persona per ser la màxima responsable del casal d’estiu 2018, amb possibilitat de ser prorrogada els següents anys.

Les persones interessades en presentar-se a la convocatòria hauran d’entregar a l’ajuntament una instància genèrica i adjuntar-hi el seu currículum i un avant projecte de 15 pàgines màxim on hi surtin, com a mínim, els següents apartats:

- Justificació del projecte
- Objectius
- Activitats /sortides
- Temporització
- Recursos
- Avaluació

Un cop valorats el currículum i l’avant projecte, les persones que hagin tret millor valoració se les convocarà a una entrevista personal. La persona seleccionada haurà de desenvolupar la proposta presentada i executar-la el proper estiu 2018.

En aquesta notícia web s’adjunten els requisits que ha de complir aquesta persona, les tasques a desenvolupar, i també el sistema de puntuació de les candidatures per aquest lloc de treball.

 


Consulteu les condicions al document que s'adjunta a aquesta notícia.

Darrera actualització: 08.02.2018 | 13:01