l'Ajuntament convoca ajuts d'urgència social en concepte de pobresa energètica

Dijous, 1 de març de 2018 a les 18:33

Per protegir a les famílies que no poden fer front al cost dels serveis bàsics, l'Ajuntament i el Consorci d'Osona de Serveis socials treu aquesta línia d'ajuts. 

Les persones interessades hauran de demanar hora als serveis socials de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i presentar la sol·licitud amb la documentació adjunta que es demana a les bases de la convocatòria abans del 31 de maig.

Els ajuts d'urgència social en concepte de pobresa energètica tenen per finalitat cobrir les despeses bàsiques de subministrament d'energia elèctrica, de gas i aigua dels habitatges on resideixen famílies que es trobin en situació de necessitat econòmica i social. 

Seran persones beneficiàries dels ajuts les persones i/o famílies empadronades a Sant Julià de Vilatorta, que estiguin en situació administrativa regular, i que estan integrats l'Àrea Bàsica de Serveis Socials de Sant Julià de Vilatorta. A tal efecte, el/la beneficiari/a han d'estar empadronats i viure a l'immoble destinat a ús d'habitatge sobre el qual es sol·licita la subvenció, sense ostentar la titularitat o drets reals sobre cap altre habitatge, a la data de la sol·licitud. 

Aquestes persones hauran de complir amb els requisits que es fixen com a criteris de concessió i que tenen en compte el seu nivell d'ingressos i el termini màxim per a lliurar la sol·licitud juntament amb la documentació corresponent finalitza 31 de maig de 2018.

Podeu consultar les bases de convocatòria en el document adjunt.

Per qualsevol dubte podeu trucar al telèfon 938 834 114. Horari d'atenció: De 8.30 a 14.30 de dilluns a divendres i de 16.30 a 19 h dimecres tarda. 

Darrera actualització: 06.03.2018 | 11:07