Sessió informativa sobre seguretat ciutadana

Dimarts, 6 de març de 2018 a les 12:36

Davant l’onada de robatoris que han sofert diversos habitatges del municipi, l’Ajuntament va convocar els veïns a una sessió informativa sobre seguretat ciutadana a Sant Julià de Vilatorta que va comptar amb la presència de Marc Caparrós, inspector en cap de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra d’Osona i la caporal Lidia Barri.

En aquest acte, que es va fer divendres 16 de febrer passat al Saló Catalunya i en el qual hi van assistir unes 150 persones, l’inspector i la caporal van donar detalls de les actuacions policials que fan els Mossos d’Esquadra en la identificació i detenció dels lladres i el seus “modus operandi”. També van explicar quines mesures s’han de prendre contra els robatoris, com evitar-los, quina ha de ser la col·laboració ciutadana i diversos consells pràctics per a la seguretat de les cases i les persones. 

Com a mesura de seguretat, l’Ajuntament va anunciar que properament s’instal·laran càmeres en els tres principals accessos al poble –a la BV5201, a l’alçada de la Font d’en Titus; a la nova sortida de l’Eix transversal, a la carretera de Vilalleons i a carretera de sortida del municipi en direcció a la casilla, prop a la cruïlla de la carretera de Vilalleons- amb l’objectiu de detectar els possibles vehicles que puguin estar identificats com a sospitosos en la base de dades de la policia. Abans de finalitzar la sessió es va obrir un torn obert de preguntes perquè els assistents expressessin els seus dubtes.

Darrera actualització: 08.03.2018 | 13:27