Vilatorta per la Independència organitza un bus per la manifestació a Barcelona el 15 d'abril

Dissabte, 7 d'abril de 2018 a les 08:12

L'Espai Democràcia i Convivència convoca a la ciutadania a una gran manifestació a Barcelona el proper 15 d'abril a les 11 del matí amb els lemes: Contra la Repressió; la Llibertat de tots els Presos Polítics (farà sis mesos dels empresonaments de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart ) i l'entorn de tots els exiliats. Des de Vilatorta per la independència organitzen autocars per poder-hi anar. El preu és de 10 euros. Per canvis a darrera hora dels organitzadors de la manifestació del dia 15 d'abril, aquesta serà finalment a les 12.30 hores, de manera que l'hora de sortida dels autobusos que hem organitzat serà a les 9:30 hores del dia 15 d'abril. Feu difusió si-us-plau amb els vostres amics, amigues, coneguts i conegudes! Per inscripcions a l'Estanc o vilatorta@assemblea.cat.

L'objectiu de la manifestació és «defensar les institucions catalanes, la convivència, la cohesió social i els drets i llibertats fonamentals de la ciutadania que s'han vist vulnerats al nostre país», segons expliquen els organitzadors, a la vegada que reclamar l'alliberament dels líders independentistes presos. 

Qui organitza la manifestació del 15 d'abril? 

El grup impulsor de l'Espai Democràcia i Convivència està format per l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), CCOO de Catalunya, la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Lafede.cat-Organitzacions per a la justícia global, Òmnium Cultural, Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), la Unió de Pagesos i UGT de Catalunya i el tercer sindicat majoritari a Catalunya, la USOC.

Darrera actualització: 13.04.2018 | 09:02