L'Ajuntament de Sant Julià busca directors i monitors de lleure per a les activitats d'estiu del casal infantil i el Camp Tortí juvenil

Divendres, 20 d'abril de 2018 a les 08:28

L’estiu és una època en que al poble s’organitzen moltes activitats d’educació en el lleure, com casals d’estiu o campus esportius. Des de l’Ajuntament se n’organitzen dues de diferents característiques. En les dues activitats l’Ajuntament necessita tant de monitors com de directors de lleure per a portar-les a terme. És per això que s’admetran currículums a les mateixes oficines de l’Ajuntament des del 16 d’abril fins el 18 de maig.

El casal d’estiu es desenvolupa des del 25 de juny al 3 d’agost i del 27 d’agost al 7 de setembre. És el casal d’estiu municipal i es fa a l’espai de l’escola Bellpuig. Té una molt bona acollida entre els veïns i veïnes de Sant Julià amb un important nombre d’inscripcions. L’equip de monitores i monitors treballa de forma autònoma amb el suport directe de l’Ajuntament.

El Camp Tortí, és un camp de treball que es fa la primera quinzena de juliol en el que participen una vintena de joves d’entre 12 i 17 anys del municipi. En aquest projecte els joves realitzen treball comunitari amb la brigada municipal, arreglant espais del poble o de caire més social treballant en espais de la gent gran o el propi casal d’estiu. També hi ha una part més lúdica amb una acampada, una sortida amb bicicleta per la comarca o una sortida al parc aquàtic.

Darrera actualització: 20.04.2018 | 14:34