Primera valoració del sistema de recollida porta a porta

Dissabte, 14 d'abril de 2018 a les 10:03

El nou sistema de recollida porta a porta ja funciona plenament integrat al municipi. Des de la seva implantació, el 19 de novembre de l’any passat, el sistema ha anat millorant de manera exponencial. L’Ajuntament ha estudiat i valorat cada problemàtica per a una millor adaptació als costums dels veïns.

 El porta a porta representa un benefici clar per al municipi en tots els sentits i també per al medi ambient. A finals de desembre ja es tenien els primers resultats de la recollida de les diferents fraccions. I són resultats molt bons per ser tot just el principi de la implantació. El total de reciclatge de les diferents fraccions ha passat d’un 45% el desembre del 2016 a un 75% el desembre del 2017. Pel que fa a les diferents fraccions l’evolució és molt satisfactòria. La podeu consultar a la imatge adjunta. 

Encoratgem a tothom a seguir aquesta evolució tan positiva. Recordeu que per qualsevol dubte sobre el funcionament del sistema us podeu adreçar a l’Ajuntament, al regidor de Medi Ambient, Lluís Solanas.

Darrera actualització: 16.04.2018 | 11:07