Meteovilatorta, l'observatori de Sant Julià de Vilatorta i gestor del projecte meteoguilleries gestionarà la nova estació meteorològica de Queralbs

Dimecres, 25 d'abril de 2018 a les 10:14

L’ajuntament de Queralbs ha decidit confiar en la bona gestió i experiència de l’equip de meteovilatorta a l’hora de muntar i gestionar la seva nova estació meteorològica. Aquest equipament s’ha instal·lat a la part més elevada del municipi seguin les indicacions tècniques que requereix un projecte de qualitat, amb els sensors situats a les alçades corresponents i ubicats dins un tancat plenament integrat en el paisatge. 

Complementarà el muntatge una webcam de caràcter meteorològic que oferirà bones vistes de l'extraordinari paisatge que envolta Queralbs. Aquesta nova estació formarà part en un futur d’un gran projecte de recerca i reuneix totes les característiques mediambientals que necessàries pel fet d’estar situada en ple cor del parc natural de les capçaleres del Ter i el Freser. Properament ja és podrà contemplar els resultats a la xarxa.

Darrera actualització: 27.04.2018 | 10:17