Obertes les inscripcions a la 3ª edició del casal d'estiu de joves "Camp Tortí"

Dijous, 17 de maig de 2018 a les 12:05

L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i el Punt Jove Tortí, han organitzat per tercer any consecutiu, aquest projecte adreçat a joves de 12 a 18 anys. Les inscripcions estaran obertes del 22 de maig al 8 de juny, ambdós inclosos. Les places s’acceptaran per ordre de inscripció, recomanem que qui estigui interessat faci la inscripció el més ràpid possible per no quedar-se sense lloc.

El dimarts 22 de maig s’obren les inscripcions a la 3a edició del casal d’estiu de joves “Camp Tortí”
Per aquest estiu 2018, l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i el Punt Jove Tortí, han organitzat per tercer any consecutiu, aquest projecte adreçat a noies i nois del poble d’entre 13 i 18 anys.
Com en l’edició anterior, el Camp Tortí combina la basant d’educació i servei dedicada al treball de brigada i social-comunitari, amb activitats lúdiques i de descoberta de l’entorn.
El Camp Tortí es realitzarà del dilluns 2 de juliol al divendres 14 de juliol, de 9 a 3 de la tarda. La primera setmana els i les joves arreglaran diferents espais del municipi amb l’ajuda de la Brigada Municipal, i també realitzaran treball comunitari al Centre de Dia i al Casal d’estiu infantil. Per a dur a terme aquestes tasques, els participants es distribuiran en diferents grups i estaran acompanyats de dos monitors.

La segona setmana es destinarà íntegrament a la part més lúdica del projecte. Les activitats seran Roomscape, body-painting, bicicletada, caminada, acampada i piscina. Es realitzaran dues sortides, una al Museu del Ter de Manlleu, on es realitzaran activitats lúdiques a l’entorn del riu i una sortida al parc aquàtic Aquabrava de Roses (conjuntament amb joves d’Osona centre i del Bisaura).

El cost del Camp Tortí és de 80€. El preu inclou totes les activitats i el menú de dinar diari, que es realitzarà com en anteriors edicions, al restaurant del Casal de Gent Gran.

Les inscripcions estaran obertes del 22 de maig, al 8 de juny, ambdós inclosos. Es podran fer a l’Ajuntament durant tots els matins de 10 a 13h, i totes les tardes al Punt Jove Tortí de 17 a 20h.

Les places s’acceptaran per ordre de inscripció i estan limitades a 24, per tant recomanem que feu la inscripció el més aviat possible i no espereu fins els últims dies. Podeu descarregar-vos el formulari de inscripció que adjuntem a aquesta notícia.

Per saber-ne més, podeu trucar a l’Ajuntament 93 812 21 79 (matins), Punt Jove 93 812 25 06 (tardes).

Darrera actualització: 18.05.2018 | 09:01