El Servei de Joventut del Consell Comarcal d'Osona assisteix a una formació a Bélgica

Dimarts, 5 de juny de 2018 a les 09:08

La Unió europea compta amb el programa Erasmus+ que dona suport a àmbits com l’Educació, la Joventut i l’Esport a Europa. A través d’Erasmus+ Youth, les persones joves i professionals de Joventut poden participar en intercanvis internacionals en estades formatives i/o de voluntariat. La tècnica Gemma Collell, que entre altres pobles s'encarrega del punt jove de Sant Julià, fou una de les representants en aquesta trobada internacional a Merelbeke, a la regió de Flandes a Bèlgica.

En aquesta ocasió, el servei de Joventut comarcal ha participat d’una formació sobre participació juvenil anomenada “Take part & learn” amb la participació de la tècnica de Joventut compartida d’Osona centre, i que va tenir lloc a 
La formació adreçada a professionals de Joventut i d’Educació va tenir lloc del 13 al 18 de maig i hi van participar 20 professionals dels següents 12 països: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Islàndia, Letònia, Portugal, Turquia i Xipre. En aquesta ocasió, el servei de Joventut comarcal en va ser l’únic representant de l’estat. La tècnica, Gemma Collell hi va explicar el treball en temes de participació juvenil que es realitzen en l’àmbit comarcal i en els sis municipis on hi té presència: Calldetenes, Folgueroles, les Masies de Roda, Sant Julià de Vilatorta, Tavèrnoles i Vilanova de Sau.
També es van visitar tres projectes socials de la ciutat de Gant: l’organització sobre treball comunitari “VZW Jong”, el moviment juvenil sobre medi ambient “JNM” i l’equip de participació del departament de Joventut de l’Ajuntament de Gant.

Darrera actualització: 07.06.2018 | 10:34