Contracte administratiu del servei de manteniment, neteja i jardineria de zones verdes i mobiliari urbà a Fundació privada TAC OSONA

Dimarts, 19 de juny de 2018 a les 14:04

En data 24 d’abril de 2018 es va acordar per Junta de Govern Local l’adjudicació mitjançant procediment obert a l’entitat Fundació Privada Tac Osona del contracte de servei de manteniment, neteja i jardineria de zones verdes i mobiliari urbà, reservat a centres especials de treball i empreses d’inserció regulades a la Llei 44/2007.

Tac Osona forma part de l’Associació Sant Tomàs-PARMO, una entitat sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, no governamental i no confessional, que col•labora amb les administracions i institucions públiques i privades. La seva missió és “millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel•lectual i les seves famílies a la comarca d’Osona”. 

El contracte respon a la necessitat de l’Ajuntament de contractar aquests serveis al no disposar de mitjans personals ni materials propis per poder dur a terme aquests serveis i, alhora, optimitzar temps i recursos tenint en compte l’homogeneïtat de la naturalesa dels serveis adjudicats.

L’inici de la vigència del contracte és a 1 de juny de 2018 amb una durada de 2 anys prorrogables a un màxim de 4 i un valor estimat total de 281.157€, sense IVA. 

L’objecte del contracte es constitueix pels següents serveis:

- Manteniment, on s’inclou neteja i jardineria, de les zones verdes públiques i determinats equipaments; i de parterres, jardineres, arbrat i encintat de voreres dels vials de tot el municipi. 

- Manteniment del mobiliari urbà.

Darrera actualització: 21.06.2018 | 18:30