El Ple aprova inicialment 14 esmenes i aclariments del Pla urbanístic

Dimecres, 4 de juliol de 2018 a les 07:58

El Ple de l’Ajuntament del passat 18 de juny va aprovar per unanimitat la modificació número 5 del Pla urbanístic. Aquesta modificació comprèn 14 esmenes i aclariments de l’actual pla urbanístic, que podien donar lloc a confusions. En general es tracta de petites modificacions, la majoria esmenes d’errors de l’actual text legal del POUM.

Els canvis afecten a aspectes molt variats del POUM: des de la separació de les piscines, a les edificacions auxiliars, passant per adequar el màxim pendent de coberta al codi tècnic de l’edificació, la correcta grafia de sectors urbanístics o corregir l’omissió d’El bosc del Quer en el catàleg de masies, etc. 

L’Ajuntament, conscient que les modificacions urbanístiques, per petites que siguin, poden afectar interessos particulars, convida a tothom a consultar aquesta modificació número 5 del POUM. El text aprovat, que ara entrarà a examen de la Comissió d’Urbanisme de la Catalunya Central, és consultable per tothom en el document o l'enllaç adjunt. Així mateix, l’Ajuntament posa els seus serveis tècnics a la disposició de tothom per resoldre dubtes i oferir tots els aclariments necessaris.

Darrera actualització: 05.07.2018 | 14:35